Mijn persoonlijke verhaal

Ontdek hoe ik moeiteloos 12 kilo verloor in 2,5 maand...

De laatste 7 jaar heb ik alles geprobeerd om af te vallen. Minder eten, meer bewegen, proteine shakes, Keto dieet, Atkins dieet, noem maar op en ik heb het geprobeerd. 


Met elk nieuw dieet verloor ik 2 kilo in de eerste paar dagen waarna er niets meer gebeurde. Hoe weinig of hoeveel ik ook at, ik bleef op hetzelfde gewicht staan.


Wat er wel gebeurde was dat ik mijn humeur verloor. Ik verlangde hevig naar chocolade. Maar omdat ik mezelf niet toestond om dat te eten kreeg ik depressieve gevoelens. Mijn humeur werd telkens zo slecht dat ik het niet langer dan 2 maanden volhield voordat ik het bijltje er weer bij neergooide.


Ik wist hoe het voelde om in ketose te zijn omdat ik in het verleden het Atkins dieet gevolgd had. Zodra ik in ketose was, voelde ik mij fantastisch en viel ik kilo's af. Maar als ik ook maar een klein beetje koolhydraten nam, dan was ik direct uit ketose en duurde het langer dan een week voordat ik er weer in terug was. Als dat al opnieuw lukte...


Tot ik iemand over ketonendrankjes hoorde vertellen. Deze vrouw vertelde dat ze twee keer per dag een ketonedrankje nam en daardoor binnen een uur in ketose was. Met deze drankjes, die smaken naar limonade, was zij binnen 3 maanden 15 kilo afgevallen.


Natuurlijk heb ik haar direct om meer informatie gevraagd. Ik werd zo enthousiast van haar verhaal dat ik nog dezelfde dag een proefpakket heb besteld!


Na het nemen van de drankjes merkte ik direct resultaat. Ik had meer energie, een beter humeur (zelfs beter dan normaal) en ik had geen honger meer. Zelfs de snaaimomenten die zich direct na het eten of s'avond voor het naar bed gaan voordeden waren bijna direct verleden tijd. Ook mijn slaappatroon werd direct beter. Normaal kwam ik voor 10.00 uur s'morgens mijn bed niet uit, terwijl ik nu rond 8.00 uur uitgerust wakker word. 


Ik ging zeker de helft minder eten, gewoon omdat ik er minder behoefte aan had. Het verlangen naar chocolade is bijna helemaal verdwenen. En mocht het een keer voorkomen, dan neem ik gewoon wat zonder dat dit mij uit ketose breng. Want zodra ik weer een ketonendrankje neem ben ik direct weer in ketose. Hoe fijn is dat?


Ik volg een 'lazy keto diet'. Dat betekent dat ik probeer zo min mogelijk koolhydraten te eten. Ik eet wel koolhydraatarm brood, soms een klein beetje rijst of pasta, maar voor de rest voornamelijk groente en vlees. En dat is heel goed te doen. En daarnaast neem ik af en toe een stukje chocolade of een glaasje wijn. En dan maakt dat ik zonder moeite 12 kilo in 2,5 maand ben afgevallen!


Dat is mij in jaren niet gelukt en ik ben van plan nog even door te gaan. Want dit dieet is echt makkelijk te volgen!

Wat zijn ketonen en hoe kom je in ketose?

                                       

Meest gestelde vragen:

Zijn de ketonendrankjes maaltijdvervangers?

Nee, de ketonendrankjes zijn geen maaltijdvervangers. Je neemt ze twee keer per dag naast koolhydraatarme maaltijden.

Moet je naast de drankjes een dieet volgen?

Ja, het is belangrijk dat je een koolhydraatarmdieet volgt. Hoe minder koolhydraten hoe beter. Gelukkig hoeft het niet zo streng te zijn als een normaal ketodieet omdat de drankjes ervoor zorgen dat je binnen een uur in ketose bent en daar ook 6 uur in blijft.

Zijn het synthetische drankjes?

Nee, de drankjes zijn geheel op natuurlijke basis. Het zijn gefermeteerde drankjes uit het binnenste van de kokosnoot.

Hoeveel zakjes gebruik je per dag?

Je begint met een half zakje in de ochtend zodat je lichaam kan wennen aan de ketonen. Gaat dat goed dan ga je het opvoeren naar een half zakjes in de ochtend en een half zakje in de namiddag zodat je 1 zakje per dag neemt. Naar behoefte kun je dit opvoeren naar max. 2 zakjes per dag.

Wat doen de ketonendrankjes precies?

Ze zorgen ervoor dat je minder honger hebt en dat het verlangen naar snoepen geheel verdwijnt. Daarnaast zorgen ze voor betere vetverbranding, meer energie, betere focus, je gaat beter slapen, je krijgt een beter humeur en tal van gezondheidsklachten die in verband staan met overmatig suikergebruik kunnen verbeteren.

Mag iedereen ketonendrankjes nemen?

Raadpleeg je (huis)arts voordat je voedingssupplementen inneemt, met name als je een reeds bestaande medische aandoening hebt borstvoeding geeft of zwanger bent. Ons advies is tevens je (huis)arts te raadplegen indien je bezorgd bent over het gebruik van voedingssupplementen voor kinderen jonger dan 18 jaar.

Zijn het afslankdrankjes?

Nee de drankjes zijn geen afslankdrankjes. De drankjes bevatten ketonen die zorgen voor een brandstof die jouw lichaam prefereert boven glucose waardoor je lichaam beter gaat functioneren. Doordat het hongergevoel en snoepverlangen tegen gaat is het een zeer goede ondersteuner als je wilt afvallen. Maar iedereen die graag zijn gezondheid wilt verbeteren is gebaad bij de ketonendrankjes.

Als je intensief sport, kun je de ketonendrankjes dan nemen?

Ja, sporters zullen betere sportprestaties ervaren. Voor intensieve sporters zijn er eventueel nog aanvullende producten beschikbaar die de sportprestaties verhogen.

Hoe maak je de ketonendrankjes aan?

De ketonendrankjes zitten als poeder in zakjes. Dit poeder maak je aan met 350 - 500 ml water. Afhankelijk van je behoefte mag je meer water toevoegen. Het wordt dan een soort van limonade die in verschillende smaken beschikbaar is.

                                   

Lindy de Besser

Wow, binnen 5 dagen al 2 kilo kwijt!

Mijn man ziet het al aan mijn buik en ik heb ook geen pijn meer aan mijn artrose handen! Zo blij mee!

Ik voel mij zoveel fitter!

Ik ben 17 kilo afgevallen in 4 maanden. Daarnaast heb ik meer energie, fiets in weer, gebruik ik minder prednison en heb ik minder last van mijn reuma. Ik heb mij nog nooit zo fit gevoelt als de afgelopen maanden!
Astrid Vos
Ondanks een wijntje val ik toch af!
Ik ben 12 kilo kwijt in 12 weken! Ik pas weer in broeken die ik jaren niet meer aankon. En dat terwijl we nog regelmatig genieten van een wijntje en wat lekkers op tafel! 
Raymond Hoekstra
Brood geeft mij een opgeblazen gevoel!
Ik merk zo overduidelijk dat brood een ongelofelijke vuller is die ervoor zorgt dat je een opgeblazen gevoel krijgt. Normaal at ik mij bij een bbq altijd vol met stokbrood met allerlei lekkers erop. Nu alleen vlees, vis en salade. Voel mij zoveel beter!
Esther Hieselaar

17 kilo in 4 maanden!

Je verliest geen gewicht om gezond te worden, je wordt gezond door gewicht te verliezen.

Ik ben 54 jaar en in de overgang  ben al mijn hele leven aan het jojo'n, maar hield dat nooit vol. Werd er alleen maar chagrijnig van. In januari ben ik begonnen met het drinken de natuurlijke ketonen en binnen een paar weken merkte ik al verschil in mijn lichaam.

Ik merkte dat ik:

- Beter slaap

- Meer energie had

- Geen snaaitrek meer heb

- Gewoon lekkerder in mijn vel zit

Na een tijdje kon ik zien dat mijn opgezette buik minder werd en ik eindelijk weer mijn oude gezicht terugkreeg. En weer plezier kreeg in wat ik doe.

Voor mij is dit de beste ondersteuning die ik ooit voor mogelijk hield om weer mijn gezondheid op peil te brengen.

Dit smaakt naar meer!

Naast mijn ketonendrankjes let ik op mijn koolhydraten, tel geen calorieën maar eet gewoon anders. Lekkere gezonde vetten! Ik raad dit iedereen aan!

12 kilo in 12 weken!

Ik sport al jaren niet, ben dol op kaas, worst, olijven of toast met Franse kaas, tapenade, slaatje en andere lekkernijen terwijl mijn enige hobby uit eten gaan is. Ik houd van lekker eten en mooie wijnen. Ontbijt was twee beschuitjes hagelslag thuis of twee broodjes in de auto. Op het werk lunch ik normaal gesproken in het bedrijfsrestaurant en op de afdeling zijn de drop-/ snoeppotten niet veilig. Dat betekent veel “vulling”, kleurstoffen en slechte vetten en suikers en op de terugweg naar huis een stop bij de benzinepomp. ’s Avonds aten we lekker maar vooral veel. Pasta, rijst, aardappel of brood. Van huis uit moest je bord leeg en het bewijs van een goede maaltijd was een volle maag en daarna “uitbuiken” voor de tv. Dat volgde ik nog steeds.

 

1 maart ben ik begonnen met een half Pruvit (NAT)-zakje in een liter water als ontbijt en low-carb broodjes, kaas, gebakken ei met mayo of yoghurt met aardbeien en honing als lunch met in de middag nog een half zakje in water. De NAT-drankjes zijn lekker, er zijn veel smaken dus voor ieder wat wils. Die liter was overigens te veel maar dat had ik niet goed begrepen. Ik kreeg al snel minder trek en ’s avonds aten we bijna hetzelfde maar met minder koolhydraten, bijv. door groente pasta en bieten pannenkoeken en meer salades maar ook zelfgemaakte saus. Daarnaast was de hoeveelheid al snel 40-50% minder dan wat ik normaal at. Heb ik ’s avonds nog ergens (lekkere) trek in, zijn dat nootjes, kaas of olijven.

 

Ik heb eerder een koolhydraat arm/vrij dieet gedaan maar als je een foutje maakte, viel je snel weer terug. Dat vind ik gedoe en past niet bij mij. Daarnaast wil ik, na corona, zo min mogelijk aanpassen en dus uit eten blijven gaan en dingen eten die ik lekker vind en wellicht niet helemaal in het dieet passen maar wat 1 of 2 dagen later weer gecompenseerd is. Ook drink ik tijdens het dieet geregeld nog een glaasje port of wijn, wat prima kan. Ik moet wennen aan het niet hebben van een vol gevoel. Grappig is dat als je dat niet hebt, je jezelf al lichter voelt.

 

Inmiddels (22 mei) ben ik 12 weken bezig en al 12 kilo afgevallen! Mijn doel is 17 maar als het zo doorgaat, wellicht 20 (heb ik een beetje speling…).

Wil jij nu eindelijk ook succesvol zijn

en zonder moeite afvallen?

Bestel dan hier een proefpakket!

Proefpakket 5 zakjes

€ 45,00

Proefpakket 10 zakjes

€ 82,50

Proefpakket 20 zakjes

€ 160,-